lördag 5 juli 2008

Fnenixorden (vart har ET tagit vägen?)


Hej och hej, idag har Eric sett på Harry Potter och fnenixorden (fel, jag vet) på bio. Den var mycket bra (min åsikt) eftersom jag inte läst innan (de som har säger mot mig). Efteråt gick han och åt, det blev kebabrulle.

För er som inte tänker se filmen: Harry potter är en trollkarl som slåss mot den onda snubben (inte snobben). Jag tror han vinner i slutet.
För er som tänker se filmen: Harry blir aegd och nästan dödad i slutet, men han klarar sig. Skolan blir som vanligt sen mot slutet. (ni förstår mer när ni ser den). Moahhhaha
För er som har sätt den: Visst var den helt ok? Snygga effekter och allt iaf. Klart godkännd.

Sagor från macken!
Det händer ibland att när man står i kassan och kön börjar tryta att det kommer fram personer som har ofta obetydliga men väldigt intressanta sagor att berätta. Ibland kan det vara berättelser som skall få dem att verka tuffare/roligare men oftast är det nog så att de bara vill prata helt enkelt.

Den senaste gången någon berättade något var det något han såg i tidningen som han kände igen. Det var en pub någonstans, troligen i motala, vilken hade otroligt låga priser. Han berättade att han som ägde puben kollade vad alla andra hade för priser och lade sig en bit under dem. Detta gjorde förstås de andra uteställena upprörda och detta kunde varit en faktor till att hans pub blivit nerbränd ca 3 gånger tidigare. Det som stod i tidningen vad också att någon hade försökt att bränna ner stället igen. Det som fick honom att berätta hela historien var att han kände killen som ägde puben.

Den andra gången var då en kille skulle köpa Marlboro light cigaretter. Troligen tyckte han att det var LITE mesigare att köpa Marlboro light än de vanliga Marlboro original. Därför tillade han att Marlboro light egentligen inte fick kallas Marlboro light. Det var nämligen så att Marlboro light var betydligt farligare än Marlboro original, det gällde både nikotin innehåll och mängden tjära. Detta var vetenskapligt bevisat i USA med speciella maskiner. Så Marlboro light är egentligen farligare att röka än Marlboro original. Men visst det var väl ok att kalla dem Marlboro light eftersom så många gör det och dessutom är nog inte testet så känt bland människor ännu.


Dagens top 5: Uppfinningar som liksom stannat i utvecklingen
  1. Plastkassen (de lite tunnare kassarna är ju otroligt svåra att öppna)
  2. Kortläsaren (som vi redan vet är finns det många sätta att vända kortet på som är fel)
  3. Klockan (den snurrar på precis som innan, det finns till och med analog klocka till datorn SOM ÄR DIGITAL(datorn alltså))*
  4. Fasta telefonen ( nu tar ju mobiltelefonerna över helt när det finns teckning)
  5. CD-/DVD-RW (varför är det ingen som vill ha skivor som att går att bränna igen, och igen, och igen…)
(Det ska läggas till att flugsmällan stod still ett tag tills den elektriska kom nu för några år sedan, tack för det)
* Den digitala klockan finns ju men är tydligen inte så pass bra att den slår ut den analoga.

Dagens lerbild: (Vad har leran smällt ner över?)
IMG_3443
Jag vet att bilden är väldig suddig men min kamera mobbade mig igår.

Otroligt bra skämt
Hellre en back i hallen än att ha frack i stallen.
Hellre en båt i kanalen än att vara våt och galen.
Hellre ett spö i sjön än att dö i snön.
Hellre ett jobb i stan än vara snobb i Iran.
Hellre bensin i magen än blondin och dragen.
Hellre en dålig vits blogen än att inte ha några hits på sin mp3 i björkskogen.

Ha det bra och sov gott världen.heh lol



Inga kommentarer: