lördag 5 juli 2008

Partaj


Halli, hallå. I lördags var det lite partaj i Ljungsbro. En liten avskedsfest för vänner och fränder. Eric och Jag anordnade lite olika högtider samt svensk musik. Dock var det lite engelsk också. Temat var svenskt och det gällde att vara så svensk som möjligt. Eric, som var utklädd till vanheden, hade gått in för det med korta byxor, hatt och till och med nässtift.IMG_3779
Roligt var också att nästan alla tog det seriöst och var riktigt snyggt utklädda. Här kommer några exempel (hoppas inte någon blir ledsen om de inte kommer med, det var inte meningen.):
Ronny:
IMG_3804

Pippi Långstrump:
IMG_3793

Lasse Åberg:
IMG_3762

Ronny och Ragge:
IMG_3769

Måns:
IMG_3763

Det blev en mycket trevlig kväll med dans, jul, nyår och snack. Tack så mycket till alla som deltog. För fler bilder så kan du besöka Nya Zeelands-fest på flickr. (detta kräver att du är medlem på flickr.com, det är gratis, samt att du är tillagd som min vän)

Tävling
Som nämndes förra veckan så lottas ju 4 poäng ut till toppen. (som maki sa: Du tar från de fattiga och ger till de rika. Precis så!)
Så då jag slog tärningen 4 ggr så blev numren som följande: 5, 3, 6, 5
Det betyder att
Lul får 2 poäng :(
Eric får 1 poäng
Hampa på 1 poäng
(Tävlingen genomfördes med kvalitetstärning från pokerset)

Dagens top 5: Sätt att dö på
(nej jag har inte planerat detta)
  1. Halka på bananskal, är det verkligen så halt? Det måste ju ligga något bakom allt tjafs.
  2. Fallskärm utan fallskärm, man kan bara inte sluta undra, hur ser det ut? Blir det liksom pannkaka på marken eller splash? En bra fråga.
  3. Som på vissa hissbilder, där man har en vagn framför sig mot hissdörren när man åker NER. Man liksom trycks upp mot väggen av vagnen. Ser verkligen otäckt ut men lite roligt. Jag blir nästan skrämd av den bilden.
  4. Skjutas ut i rymden, häftig upplevelse.
  5. Få ett piano i huvudet, snabbt, kanske inte enkelt men inte skitsvårt, ser ut som "olyckshändelse"
Dagens lerbild (vad är det under leran)
IMG_3832





Inga kommentarer: